Friday, January 14, 2011

Malang tak berbau...



Kepada keluarga adik bongsuku tersayang, Alhamdulillah kerana telah terselamat dari kemalangan yang telah menimpa di PLUS km 63.4 pada 4.45 pm, 7 Januanri 2011.

































Alhamdulillah...ketika kejadian mereka hanya berdua; suami isteri tanpa anak-anak, malah tiada kecederaan serius walaupun adikku sedang mengandung 8 bulan. Baby selamat...mummy selamat, papa pun selamat. Allah sayang kamu...masih diberi peluang untuk mengemudi citra kehidupan, hanya sedikit peringatan yang Allah titipkan. Semoga tabah!



kesan dari kemalangan walau tiada tumpahan darah yang mengalir...Allah telah memberi ilham untukku berfikir...




mummy memang kuat semangat!
sayang mummy...


pasti ada hikmah di sebalik kejadian berlaku. Ingat pada Allah selalu!


p/s: gambar dari facebook paksu..


Terima kasih kpd semua sanak saudara, sahabat handai, jiran tetangga yg menziarahi kami suami isteri samaada di hospital (HSB) atau dirumah dan juga yg call kami tempoh hari. Alhamdulillah..syukur kpd Allah kami selamat dlm kejadian t'sebut, wpun ada sedikit kecederaan ringan. Doakan sy+ isteri + baby dlm kandungan 8 bln selamat......


7 comments:

izan_cute said...

cian ciksu kan...semoga cik su cepat sembuh... amin...

umi~wannza said...

izan: sorry umi ambik gambar ciksu x gtaw...
ea, semoga ciksu cepat sembuh...amin3!

izan_cute said...

ala takpe...bkn org lain pun,izan tak kisah... =D

umi~wannza said...

timekasih! Izan comey pandai masak...umi shuker3!!

izan_cute said...

hehe,comey la sgt kan hihi..

anak2 umi lg comey n cun..mesti ramai nk jd menantu umi hehe.

takde la pndai mana pun tp mmg kena masak,sbb pyus jarang balik rumah,jd kena la masak bila time dia ada (kdg2 mkn kt luar jugak hehe)

umi~wannza said...

hehe...resepi kebahagiaan tu namanya...umi suka sangat tgk izan dan pyus pandai berdikari menyulam bahagia sekeluarga! sweettt bangat!

izan_cute said...

hehe...dok jauh2 ni mmg mcm ni la umi...jrg jumpa,selalu kena tinggal..