Saturday, October 15, 2011

Jom Lawati Mall Saya...


Assalamualaikum...
http://www.nurhaiza.sinarmall.com/ Kawan-kawan boleh membeli-belah sambil online...sila klik link ini yer ^____^

www.nurhaiza.sinarmall.com
Online Shopping Mall for everybodySet pinggan mangkuk jenama Corelle yang diimport dari Amerika

Set pinggan jenama Corelle yang diimport dari Amerika. Ciri-cirinya : Dishwasher safe for long lasting patterns Microwave and oven use for versatility Patterns won’t wash, wear or scratch off Break and chip resistance for carefree durability Stackability for cupboard space efficient
RM45.00
Baju Muslimah dari Sinar Inspirasi. Diperbuat dengan kain cotton terbaik. Sesuai digayakan di pelbagai situasi seperti di pejabat, beriadah, menghadiri majlis rasmi dan sebagainya.

Berminat sila inbox nama, alamat, no tel, kod baju & saiz. TKasih.

RM40.00
Baju melayu kanak kanak yang diperbuat dari kain cotton tshirt 100%.Dengan kain yang berkualiti, sesuai utk kanak2 yang lasak dan santai, resap peluh, tahan lama, tidak rimas sipemakai, strechtable dan menawan. warna yang menarik. sangat praktikal bagi kanak2 dan cuaca di Malaysia serta yang pertama di Malaysia.

SELUAR MUSLIMAH

RM39.00
Seluar Muslimah keluaran Sinar Inspirasi. Diperbuat dengan kain jenis HANACO yang dijamin kualitinya. Kainnya sedikit strechtable. Yang Pasti, ianya menjanjikan keselesaan kepada si pemakai yang menginginkan gabungan diantara ciri-ciri muslimah dan fesyen. Dan seluar muslimah ini juga bersesuaian digayakan di pelbagai situasi seperti di pejabat, bersantai, menghadiri majlis rasmi dan sebagainya.

RM39.00 Seluar Muslimah keluaran Sinar Inspirasi. Diperbuat dengan kain jenis HANACO yang dijamin kualitinya. Kainnya sedikit strechtable. Yang Pasti, ianya menjanjikan keselesaan kepada si pemakai yang menginginkan gabungan diantara ciri-ciri muslimah dan fesyen. Dan seluar muslimah ini juga bersesuaian digayakan di pelbagai situasi seperti di pejabat, bersantai, menghadiri majlis rasmi dan sebagainya.


akan di update dari masa ke semasa...
Apa yang penting ialah klik link mall saya...banyak lagi baranag-barang keperluan yang bakal menyusul...selamat bershopping di mall umi...   ^___^


No comments: