Friday, April 9, 2010

Amat Menghargai...



Inilah watak-watak yang kak ngah cipta...tengah buat apa tu...
tunggu tetamu ke, tiga beranak nih, 
kan kak ngah dah jemput kat blog dia,
terkejutnya umi,
rupanya kak ngah dah buat majlis besar-besaran untuk umi.
sila la jenguk2 blog kak ngah..
sarazaqea.blogspot.com (macam promot je nih)
Sebenarnya tadi diorang ajak pergi jusco. Katanya mia nak beli gam, 
kerana jusco dekat je, kami pakai pakaian ini lah tadi.
selepas tu,  balik rumah dah salin baju tidur...
tak sangka pula umi dah jadi macam ni.
kelakar...kelakar!!
kak ngah...kak ngah...


umi =)


kak ngah =)


mia =)


Kak Ngah Memang Penglipurlara Umi. Amat berbakat dan kreatif sekali dalam menghiburkan hati. Mungkin menurun umi yang kak ngah cap 'umi saya yang memang kelakar', tapi kak ngah kelakar lagi...heheheee...mari kita sama-sama tengok apa kejutan yang kak ngah dah buat pada umi. Siap kejutkan umi yang dah mengigau tadi. Nak marah pun tak jadi...ketawa nak pecah perut adalah lagi!! Ish, kak ngah nih.




Terima kasih kerana menceriakan umi. 
Terlupa sejenak segala nestapa di lubuk hati.

Tak lupa sms dari;


Eppy besday! (^^),,      -kay-

(11:54)

...........

Salam happy bday umi syg!
Maaf jika puteri sulung lewat sedikit wish bday kpd bonda tersyg.
Apa2 pn, umi adalah umi yg terbaik n xkn ada umi laen yg dpt menandingi umi
wan norhaiza. to be continued.....

-kak long-
(2:26)

TQ jugak buat Idi yang berusaha call
sehari sebelum, kerana bizi study.

dan kepada yang sampai-sampaikan wish 
melalui perantara...


Terima kasih, ingat bday umi!

8 comments:

Safiyya said...

mana belon kak long?????? ;(

nur iman said...

selamat hari jadi cik za!!!
semoga panjang umur,murah rezeki dan bahagia sokmo disamping insan tersayang.

zarith said...

Happpy Birthday!!!
:)

wannza said...

Terima kasih kak ana...doakan cik za. wish ke cik za.
Cik za pun doakan kak ana jugak...
Eak saba nak tunggu kak ana kelik.
nak ajak makey2.
ngee..

wannza said...

Eh2! kak long nak belon jugak,ea...
haa..mintak ngan kak ngah.

wannza said...

Along...tengkiuuu...wish!

€LLy said...

haha sgt comel!
selamat hari lahir yg ke _puluh_. *hihi tiru ayt sara.
semoga panjang umur, hepi2 sokmo, sihat2 slalu, bahagia2 selamanya ameen
^_^

wannza said...

terime kasih, elly..wish ko umi.