Thursday, April 15, 2010

Bercuti sehari...


(gambar xde kena mengena...erm..)
sekadar penyeri entry ni pun jadi la ;P

***

Nak buat post baru...
tapi macam busy la pulak hari nie.
PERJALANAN: KL-IPOH-PENANG-KL
mula-mula plan nak bermalam di Ipoh sahaja 
nak settlekan beberapa perkara petang nih,
pastu baru ke Penang pagi-pagi esok
Hari Perjumpaan Waris di smstsss: 16 April 2010,
sekarang dah pukul 12.00 tgh hari
tetiba abah call...
umi...abah ada meeting esok kat Penang,
ALHAMDULILLAH!!
kerana pada mulanya, abah tak dapat ikut kami ke Sekolah Idi
sebab ada meeting di Putrajaya
16 April 2010 juga
so, ingatkan umi pergi dengan anak-anak jer...
Kita merancang, Allah yang menentukan
Akhirnya...dapat juga abah pergi sama-sama
ke Penang pada petang ini, sekeluarga.
Esok kita bahagi-bahagikan tugas
abah pergi meeting,
umi dgn anak-anak pergi ke sekolah Idi
Hotel dah tempah dah...
tak jadi singgah Ipoh
ambik hotel kat Penang terus!!
Lalalalaaalaa...
SUKANYA DALAM HATI,
DAPAT SEMUA PERGI;
HEPI...


3 comments:

SPM candidate.♫♪ said...

penang2 :)
engat umi tak datang .

wannza said...

datang..
tapi x sempat jumpa...kan2!
umi ada hal skit tadi, so pergi Tapah dulu pastu baru pergi smstsss-Penang.
huhuuu...

SPM candidate.♫♪ said...

a'ah ! :)
ada jgak terdetik kt hati nk jmpak umi .hoho ~jujur romlah katakan .
idi dop caya romlah berani jumpak umi . huhu ~