Monday, March 19, 2012

Alhamdulillah...Blog Dah Berfungsi Kembali, TQ..Adly!

Tetiba sahaja blog umi meroyan sehingga gerun nak masuk ke laman sendiri. Asal klik jer, terus dapat warning! Tak boleh nak bukak, umi sendiri pun tak boleh nak baca. Frust la jugak kan...nak update entri baru pun rasa terbantut. Dalam hati berkata-kata sendiri, mungkin inilah petanda supaya umi berdiam diri dari berblogging. Lagipun blog ini tiada apa-apa yang menarik, blog SDN BHD semata-mata.



Dia jadi macam ni:




Semalam bila bukak je blog, jadi macam tu, pagi tadi umi bersuara di twitter masalah umi ni...Alhamdulillah, kes di atas dapat diatasi hasil respon dari seorang rakan twitter umi saudara
Adly Mukhtar yang umi kenali sebagai seorang usahawan internet muda yang sedang meningkat naik dan dikagumi,  idola remaja masa kini. Cewah!


http://adlymukhtar.com/ibu-bapa-bisnes.html


...nanti nak ajak datang rumah makan nasik lah...upah tolong umi! Eheheheee...


Sekarang blog umi dah berfungsi tanpa ragu-ragu lagi atas sentuhan nasihat insan hebat ini.




So. umi terpaksa buang shoutbox aka chit chat bersama umi tu, untuk clearkan masalah tak boleh masuk ke gubuk kecil blog umi. Setelah remove shoutbox barulah ok! Alhamdulillah!


p/s: Sebenarnya umi bukannya nak berblogging sangat pun, hanya ada rasa sekelumit sayang kepada blog usang ini kerana telah banyak mengumpul kenangan!


OK..Wassalam...

3 comments:

Safiyya said...

masalah kito samo.. :( kak lon keno smale. :"(

Safiyya said...

masalah kito samo.. :( kak lon keno smale. :"(

umi~wannza said...

Oooo...pahtu guano? settle dh ko loni? umi jadi molek doh ni..