Thursday, June 10, 2010

sori2, umi ambik tag kngah dulu...wanted!



Ini adalah gambar dari profile sijil nikah kami: 22 tahun dahulu kala,





nanti nak sambung lagi...
nak pergi ambik idi dulu ...


*****

huhu
nampaknya dari semua yang telah buat tag ni akan cakap
"buruk nyer..!"
sekarang ni giliran umi pula nak cakap
hensem giler muka
garang pun ada

Jom kita tengok cubaan kali kedua:
masa ni umur umi lebih kurang 30 an kot
 abah pula ke hadapan sikit la...erm..
umi letak gambar dua-dua takpe kot sebab status berkahwin
saja nak tgk cane rupa kami dulu dan kini.
nanti nak letak gambar terkini la pulak
time tu umur umi dah jadi 62 tahun
abah 70 tahun
tunggu lah nak ambik gambar dulu.



Aiih...!
lupa nak tag org lain pulak
dan nak letak link untuk tag ni,
sila2...ambik link kat sarazaqea.blogspot.com deh
sapo2 yang rasa nok acu try test dan tak buat lagi
umi rasa umi nok bui ko 

*ROMLAH*
arnee
onnie
fateen inanee
ikut la sapo yang nak cuba
ambik la.
















3 comments:

사이트 ✻ romlah said...

ehm, tak de pbzaan yg kontra pun .
umi still cantik & anggun ;)
(bodek2 . hik3 ) < lawak jah T___T

사이트 ✻ romlah said...

umi , gapo kt romlah ada
* siap huruf besau2 lg tuh.
aduss , kena perli neh, haha

wannza said...

Aipp! Tak dok gapo2 laa...sajo jah sebab letak atas sekali...ngeeee.....
jangan mara...nanti x comei gambar 'in20years.com
heheheee....gurau jah.